Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kørsel

Handicapkørsel

 

Området vedrørende visitation til handicapkørsel er fysisk placeret på Administration Vest i Ikast, Sjællandsgade 6, i Visitation- og Myndighedsafdelingen.

Ordningen er en transportordning for svært bevægelseshæmmede personer over 18 år, der som følge af deres bevægelses-handicap har behov for hjælpemidler og som følge deraf ikke kan benytte den almindelige offentlige transport - selv om transportmidlet måtte være handicapvenligt indrettet.

Ved svært bevægelseshæmmede forstås kørestolsbrugere og personer, der bruger ganghjælpemidler som krykstokke, gangbukke, rollatorer og lignende. Byrådet for Ikast-Brande Kommune har desuden besluttet at blinde/meget dårligt seende
kan optages i ordningen, såfremt de opfylder de betingelser, som Dansk Blindesamfund benytter til optagelse.

Bestemmelsen omfatter kørsel til sociale aktiviteter og fritidsformål og som noget ganske nyt også til lægeordineret ridning, svømning, fysioterapi, kiropraktor, psykolog, fodlæge og tandlæge mv.

 

Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.