Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Reparationer

Du kan søge Visitations-og Myndighedsafdelingen om at få dit hjælpemiddel repareret eller udskiftet, hvis der er behov for det

 

Du har selv pligt til at holde dit hjælpemiddel i funktionsduelig stand.

Du betaler selv for udgifterne til den første årlige udskiftning af dæk og slanger på kørestol. Er der behov for mere end én årlig udskiftning, kan kommunen betale de efterfølgende indenfor samme år, hvis du viser en kvittering.

Er  der behov for reparationer af bevilgede hjælpemidler, der ikke er driftsudgifter/almindelig vedligehold, kan der rettes henvendelse til kommunen på telefon 9960 4596   i telefontiden 8.30 - 10.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag eller skriv til

hjalpemiddeldepotet@ikast-brande.dk

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.