Krav til dig i hjemmet

Dit hjem - vores arbejdsplads

Ikast-Brande Kommune skal sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere - også når vi arbejder i dit hjem.

I Arbejdsmiljølovgivningen findes en række krav, der skal være opfyldt, for at undgå sygdom, skader eller nedslidning som følge af det udførte arbejde.

For at kunne give dig den bedste hjælp, samtidig med at vi sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, kan det blive nødvendigt at bruge forskellige hjælpemidler.

Der kan også være behov for, at du flytter eller fjerner nogle af de øvrige møbler i de aktuelle rum.

Det er hver enkelt medarbejders ledelse, som har ansvaret for at Arbejdsmiljøloven overholdes.