Frivillige sociale indsatser og tilbud på ældreområdet

Ikast- Brande kommune ønsker at understøtte et aktivt medborgerskab og en stærk frivilligkultur, hvor den enkelte borger, både i holdning og handling, påtager sig socialt ansvar og udviser nærvær i forholdet mellem mennesker. Ældreområdet har derfor fokus på den positive ”anderledeshed” som frivilligheden bidrager med, og vi har et tæt og ligeværdigt samarbejde med frivillige om at spille en aktiv rolle i de ældres hverdag. På ældreområdet samarbejder frivillige sociale foreninger, råd, organisationer, institutioner, pårørende, medarbejdere og frivillige om at skabe en bred vifte af meningsgivende frivillige aktiviteter. Aktiviteter, som bidrager til en indholdsrig hverdag og øger livskvaliteten for ældre borgere i Ikast-Brande Kommune.

Bliv frivillig på ældreområdet!

Har du lyst til at gøre en forskel og indgå i et eller flere frivillige fællesskaber, så er der i høj grad også brug for din frivillige indsats. Herunder kan du klikke dig videre til en oversigt over nogle af de sociale foreninger og grupper, hvor du har mulighed for at blive frivillig og yde en frivillig indsats. Vi håber at listen kan hjælpe dig til at finde frem til netop den frivillige aktivitet, som du har lyst til at engagere dig i.

Klik her for en oversigt over sociale foreninger og grupper.

Find frivillige tilbud for ældre!

Ikast-Brande Kommune er fyldt med aktiviteter og tilbud for ældre. Herunder kan du klikke dig videre til en oversigt over nogle af de mange frivillige aktiviteter der tilbydes for ældre i Ikast-Brande kommune. Vi håber listen kan hjælpe dig til at finde frem til netop den frivillige aktivitet, som du har lyst til at deltage i.

Klik her for en oversigt over frivillige aktiviteter i Ikast-Brande Kommune.

For at høre nærmere kontakt:

Frivillighedskoordinator Sundheds- og Ældreafdelingen
Pernille Dernburg Petersen