Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Udredning og behandling

Behandling

Demens kan ikke behandles, men der findes lægemidler til at lindre. Et trygt miljø, en struktureret hverdag, og et støttende og forstående samvær med den demente kan øge livskvaliteten, både for den syge og de pårørende. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der skyldes hvad. Symptomerne kan skyldes en sygdom som let behandles, men kan også skyldes en sygdom i hjernen, som er mere kompliceret. Under alle omstændigheder er der hjælp at få.

 

Dette gør hverdagen lettere

  • Vær åben omkring de problemer der opstår, og tag imod hjælp og støtte fra familie og venner
  • Søg professionel hjælp tidligt i forløbet, og få hjælp til strukturering af hverdagen og mulighed for den nødvendige aflastning.
  • Vær som pårørende opmærksom på at få opfyldt nogle af dine egne behov og interesser. Det er en forudsætning for, at du fortsat kan yde omsorg for den demente

 

Link til Videnscenter for Demens

http://www.videnscenterfordemens.dk/faktaark

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.